Ismerős Arcok a színpadon

2016-06-04_bekescsaba_bsabagyongye.jpg

 

2016. június 4-én Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban ad ingyenes koncertet az Ismerős Arcok zenekar.

 Az 1999-ben megalakult Ismerős Arcok zenéje a kezdetekben még csupán kocsmai berkekben volt ismeretes, ám a precíz és sajátos stíluskeverésnek köszönhetően a zenekar óriási rajongótáborra tett szert.

Az ‘Arcok' így kilépett a csehók cigarettafüst fátylából, hogy bejárja az országot, Európát, valamint otthagyja lábnyomát az Egyesült Államokban és Kanadában is.

A hattagú formáció zenéjében ötvöződik a rock, jazz, blues, de felbukkan a pop és különféle világzenei elemek is. A csapat úgy tudta ezeket összevegyíteni, hogy dalaik népszerűsége könnyedén szálljon generációról generációra.

Az Ismerős Arcok különös figyelmet fordít a kultúra ápolására, az irodalom fontosságára. Koncertjeik során sokszor csendülnek fel erdélyi és egyetemes magyar szépirodalmi remekművek, sajátos muzikális körítéssel.

Rajongóikat bőségesen kiszolgálják, ezt is mutatja, hogy kilenc nagylemez mellett már hat koncertjük is elérhető korongon.

Az együttes június 4-én (szombaton) Békéscsabára, a Csabagyöngye Kulturális Központba hozza el a család, közösségi szerepek és a hazaszeretet témaköreit körüljáró dalait.

A 19 órától kezdődő koncertre a belépés díjtalan.

A zenekar a megszokott felállásban lép fel:

Nyerges Attila – ének, gitár
Práder Vilmos – gitár, ének
Leczó Szilveszter – billentyűs hangszerek
Galambos Nándor – basszusgitár
Kovacsik Tamás – dobok, ütőhangszerek
Tánczos István – szaxofon, ének

csabagyongye.com